Rüyada sus işareti yapmak

Rüyada sus işareti yapmak adının hiç yok yere lekeleneceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, atılan adımların zorluk yaratacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına delalet eder.

Rüyada sus işareti yapmak gördüyseniz:

  • Size memnuniyet verebilecek olan birçok olayla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada sus işareti yapmak büyük bir saygınlık kazanacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zafer işareti yapmak kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada artı işareti görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine alamet eder.

Rüyada işaret parmağını kaldırmak rahatsızlıkların son bulacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada barış işareti görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, makamını garantileyeceğine rivayet eder.

Rüyada eksi işareti görmek yaşamının tadını çıkaracağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine delalettir.

Rüyada illuminati işareti görmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments