Rüyada susturuculu tabanca görmek

Rüyada susturuculu tabanca görmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada susturuculu tabanca gördüyseniz:

  • Her şey yolundaysa, hızla ilerlemeye devam edin.

Rüyada susturuculu tabanca görmek işlerinde atılıma geçeceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada oyuncak su tabancası görmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, eşlerin ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su tabancası görmek bir süre bu durumun devam edeceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine inanılır.

Rüyada tabanca doğrultmak gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada silah tabanca görmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde tabanca almak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Rüyada tabancayla ateş edildiğini görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin tabancayla vurulduğunu görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, gelirinin azalacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments