Rüyada susuz balık görmek

Rüyada susuz balık görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, zorluklarının son bulacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına delalettir.

Rüyada susuz balık gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada susuz balık görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada susuz dere görmek servet sahibi olacağına, eğlenceli günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada susuz kuyuya düşmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada susuz toprak görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada susuz birine su vermek başarılı olacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada susuz çeşme görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada susuzluktan ölmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada susuz yerde yüzmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments