Rüyada suyun içinde cesetler görmek

Rüyada suyun içinde cesetler görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, birikiminin artacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, ortaklı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada suyun içinde cesetler gördüyseniz:

  • Sizi cezp etmeyen tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada suyun içinde cesetler görmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına delalettir.

Rüyada yanmış kadın cesedi görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kokmuş cesetler görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cesede dokunmak parasına da para ekleyeceğine, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine delalet eder.

Rüyada cesedin parçalandığını görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, harama göz dikmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ölü ceseti görmek düşmanların barışacağına, önünü göremez olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek cesetleri görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin cesedini görmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments