Rüyada suyun içinde civciv görmek

Rüyada suyun içinde civciv görmek rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde civciv gördüyseniz:

  • Gerçekleri olduğu gibi kabul etmek siz dahil, herkese daha iyi gelebilir.

Rüyada suyun içinde civciv görmek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine işaret eder.

Rüyada yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, hata yapılacağına delalettir.

Rüyada evin içinde civciv görmek çaresiz ve yalnız kalacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yumurtanın içinde civciv görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumurta içinde civciv görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada içinde civciv olan yumurta görmek atılan adımların zarar vereceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada ev içinde civciv görmek aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada civcive su vermek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments