Rüyada tabanca ve polis görmek

Rüyada tabanca ve polis görmek muradın olacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına işarettir.

Rüyada tabanca ve polis gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla karşılaşmak veya iletişim kurmak hayal kırıklıklarına yol açabilir.

Rüyada tabanca ve polis görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada polis ve tabanca görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada polise tabanca yakalatmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada tabanca atıldığını görmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına işaret eder.

Rüyada tabanca çekildiğini görmek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada ölüden tabanca almak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına inanılır.

Rüyada tabanca ateşlemek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada cebinde tabanca görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments