Rüyada polis ve tabanca görmek

Rüyada polis ve tabanca görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis ve tabanca gördüyseniz:

  • Uzlaşma veya anlaşma sağlanması gereken çok sayıda ilişki veya iş birliği söz konusu olabilir.

Rüyada polise tabanca yakalatmak çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabanca ve polis görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada polis ve tabanca görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada beline tabanca takmak mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına işaret eder.

Rüyada tabancayla vurulmak iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada tabancayla boynundan vurulmak yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil tabanca görmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, fakirleşeceğine yorulur.

Rüyada başkası tarafından tabancayla vurulmak çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments