Rüyada tahta kurdu görmek

Rüyada tahta kurdu görmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına tabir olunur.

Rüyada tahta kurdu gördüyseniz:

  • Ardından, kendi içinizde bir çözümleme yapıp, doğru duygular beslemeye başlayabilirsiniz.

Rüyada tahta kurdu görmek isteklerin tek tek yerine geleceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına rivayet eder.

Rüyada tahta çerçeve görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada tahta kapı kilitlemek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta merdivenden düşmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta duvar görmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına tabir olunur.

Rüyada büyük tahta kapı görmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına alamet eder.

Rüyada tahta pencere görmek sevinçli haberler alınacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta merdivenin kırıldığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments