Rüyada ahşap parke görmek

Rüyada ahşap parke görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, adaletin geleceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına alamet eder.

Rüyada ahşap parke gördüyseniz:

  • Çelişkili ya da bir süredir çözülemeyen bir durum hiç beklenmedik bir şekilde yanıt bulabilir veya çözülebilir.

Rüyada ahşap parke görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine alamet eder.

Rüyada laminant parke görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına delalet eder.

Rüyada beyaz araba parketmek yeni kısmetlere nail olacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada araba parketmek üzüntülü bir döneme girileceğine, rakiplerinin üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada parke temizlemek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada parke silmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada parke taş görmek yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada tahta parke görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments