Rüyada tahtadan düşmek

Rüyada tahtadan düşmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, işlerinden feragat edeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı tabir olunur.

Rüyada tahtadan düşmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri veya ailenizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada tahtadan düşmek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta merdivenden düşmek günahların af olacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta kapı silmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta çivilemek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine işarettir.

Rüyada tahta masa taşımak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, bazen umutlarını yitireceğine delalettir.

Rüyada satranç tahtası görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, anne baba dualarının alınacağına delalettir.

Rüyada tahta kalas görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada teneşir tahtası görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments