Rüyada satranç tahtası görmek

Rüyada satranç tahtası görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine rivayet eder.

Rüyada satranç tahtası gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunmazsanız istediğiniz sonuçlar gerçekleşmeyebilir.

Rüyada satranç tahtası görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, dünyasının bir anda değişeceğine inanılır.

Rüyada satranç taşı görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına işarettir.

Rüyada satranç oynamak kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, insanlara küsüleceğine tabir olunur.

Rüyada satranç görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta zemin görmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine rivayet eder.

Rüyada tahta at görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına rivayet eder.

Rüyada tahta anahtar görmek alınan borçların ödenemeyeceğine, yol kat edeceğine işaret eder.

Rüyada uzun tahta merdiven görmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments