Rüyada tahtaya basmak

Rüyada tahtaya basmak tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada tahtaya basmak gördüyseniz:

  • Gerçekleri öğrenerek ilerlemenizde fayda var.

Rüyada çürük tahtaya basmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahtaya basmak mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada deniz suyuna basmak ortaklı işlere girileceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada boka basmak atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine yorulur.

Rüyada aya ayak basmak sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığa basmak kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı üstüne basmak iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yemeğe basmak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments