Rüyada tanıdık birini polis olarak görmek

Rüyada tanıdık birini polis olarak görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık birini polis olarak gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızı meşgul eden bir konuda da bazı sert kararlar alıp kararsızlığınızı yenmelisiniz.

Rüyada tanıdık polis görmek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık bir polis görmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada tanıdık birini polis olarak görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine alamet eder.

Rüyada kendini polis kıyafetiyle görmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada sivil polis olmak bereketinin kesilmeyeceğine ve islami olarak da allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada polis çağırdığını görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına alamet eder.

Rüyada polis merkezi görmek onlar tarafından yüceltileceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis silah görmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments