Rüyada tanıdık polis görmek

Rüyada tanıdık polis görmek rahatının kaçacağına, işlerinin yaver gideceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, şansın yüzüne güleceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, büyük bir sorun oluşacağına, hatalarını fark edeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık polis gördüyseniz:

  • Ani bir yolculuk ihtimali var.

Rüyada tanıdık polis görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık bir polis görmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini polis olarak görmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada polisin yakaladığını görmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine delalettir.

Rüyada polis ve polis arabası görmek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada silah polis görmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada polisle tartışmak bolluğun ve bereketin artacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada üniformalı polis görmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, ondan şifa göreceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments