Rüyada tanıdık müdür görmek

Rüyada tanıdık müdür görmek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, kalbini kıracağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine işarettir.

Rüyada tanıdık müdür gördüyseniz:

  • Başarı merdivenlerini hızla çıkmanıza yardım edecek kişilerle fikir alışverişinde bulunmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada tanıdık müdür görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, hüsrana uğratacağına işarettir.

Rüyada müdürü tarafından öpülmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada genel müdür olduğunu görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayatına bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada personel müdürü görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine işarettir.

Rüyada milli eğitim müdürünü görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada okul müdür yardımcısını görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada müdürünün ağladığını görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski genel müdür görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments