Rüyada tarçın kokusu almak

Rüyada tarçın kokusu almak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  alamet etmektedir.

Rüyada tarçın kokusu almak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor durumların sinirlerinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada tarçın kokusu almak verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, canın derdine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada tarçın çayı içmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarçın ağacı görmek allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarçın yemek sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarçın koklamak aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tarçın görmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına delalettir.

Rüyada kabuk tarçın görmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarçınlı kurabiye yapmak para kazanmaya, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments