Rüyada tarhana kurutmak

Rüyada tarhana kurutmak üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, yorulacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına inanılır.

Rüyada tarhana kurutmak gördüyseniz:

  • Bazı konular tekrar edebilir.

Rüyada kurutulmuş tarhana görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarhana kurutmak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kurtlu tarhana görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada tarhana karmak uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada tarhana aşı görmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada tarhana yemek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına alamet eder.

Rüyada tarhana satmak yaşam refahının düşeceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine alamet eder.

Rüyada tarhana ovalamak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments