Rüyada tarhana satmak

Rüyada tarhana satmak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, mali sorunlarının çözüleceğine delalet eder.

Rüyada tarhana satmak gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğini olumsuzlukların karşı cins ilişkilerineze ya da ailenizle olan kontaklarına yansıması da olasıdır.

Rüyada tarhana satmak kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına tabir olunur.

Rüyada kurutulmuş tarhana görmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, çok pişmanlık duyacağına yorulur.

Rüyada tarhana çorbası yapmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına işarettir.

Rüyada tarhana vermek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, kızgınlıkların geçeceğine yorulur.

Rüyada pişmemiş tarhana görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarhana yapmak işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine yorulur.

Rüyada tarhana almak kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada tarhana çorbası dökmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, külfetinin ve yükünün artacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments