Rüyada tarhana yediğini görmek

Rüyada tarhana yediğini görmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına rivayet eder.

Rüyada tarhana yediğini gördüyseniz:

  • Hoş sohbetlerin olabileceği ortamlara misafirliğe gidebilirsiniz.

Rüyada tarhana yediğini görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada tarhana çorbası pişirdiğini görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine delalettir.

Rüyada sütlü tarhana görmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaş tarhana görmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarhana sermek güllük gülistanlık olacağına, bir fitne çıkarmaya işaret etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası yemek çevre değiştireceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada tarhana çorbası görmek attığı her adımı düşüneceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına işaret etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası yapmak hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments