Rüyada ağaçta patlıcan görmek

Rüyada ağaçta patlıcan görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, devlete hizmet etmeye, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçta patlıcan gördüyseniz:

  • Belli olaylardan sakınmak istiyorsanız daha mütevazi olmanızda fayda var.

Rüyada ağaçtan patlıcan toplamak gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçta patlıcan görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada patlıcan vermek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına rivayet eder.

Rüyada yoğurtlu patlıcan yemek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada patlıcan doğradığını görmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden patlıcan almak ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, husumetlerin başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada bahçede patlıcan görmek ferahlayacağına, esenleyeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işarettir.

Rüyada patlıcan taşımak arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments