Rüyada taşa tutulmak

Rüyada taşa tutulmak çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada taşa tutulmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, üzerinde uzlaşılması gereken konuların veya düzenlemelerin yapısı ya da detayları üzerinde gereğinden fazla inatçı bir tutum sergilememenizde fayda var.

Rüyada taşa tutulmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dil tutulmak çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, yeni ilişkiler kurulacağına inanılır.

Rüyada evde esir tutulmak rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada ay tutulduğunu görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, maddi kayıpların sona ereceğine delalettir.

Rüyada bir yerde zorla tutulmak kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına inanılır.

Rüyada ağzı tutulmak hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına inanılır.

Rüyada ayakları tutulmak kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada rehin tutulmak düşmanından uzak olacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments