Rüyada tavanın karardığını görmek

Rüyada tavanın karardığını görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yolunun açık olacağına rivayet eder.

Rüyada tavanın karardığını gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda kırılmak istemiyorsanız, tam olarak neler olup bittiğini anlayana kadar duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada tavanın karardığını görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına rivayet eder.

Rüyada gözün karardığını görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Rüyada gümüşün karardığını görmek edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünün karardığını görmek borçların gittikçe artacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dünyanın karardığını görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünün karardığını görmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözü kararmak işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada her yerin karardığını görmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments