Rüyada taze yeşil mercimek görmek

Rüyada taze yeşil mercimek görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada taze yeşil mercimek gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada taze yeşil mercimek görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine delalettir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil mercimek yıkamak kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, saygın ve ünlü biri olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil mercimek yemeği görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurtlu yeşil mercimek görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil mercimekli bulgur pilavı görmek kazancın katlanacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments