Rüyada tellerden geçmek

Rüyada tellerden geçmek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, yeni işler yapılacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, zarar göreceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, borcunu ödeyeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tellerden geçmek gördüyseniz:

  • Beklentilerinizi mantıklı seviyede tutmanız gerekiyor.

Rüyada dikenli telden geçmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada dikenli tellerden geçmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada tellerden geçmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tel örgüden geçmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, eline büyük paralar geçeceğine yorulur.

Rüyada tel yüzük görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerinde tel görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada tele takılmak gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tel kapı görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments