Rüyada dikenli tellerden geçmek

Rüyada dikenli tellerden geçmek şöhret ve hayır getireceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada dikenli tellerden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden nefret uyandıracak davranışlar gelebilir.

Rüyada dikenli tellerden geçmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına işaret eder.

Rüyada dikenli telden geçmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalettir.

Rüyada dikenli tele takılmak ortaklıklar varsa da bozulacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada dikenli telden atlamak istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine delalet eder.

Rüyada dikenli tel örgü görmek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine delalettir.

Rüyada dikenli tel görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tel örgüden geçmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tellerden geçmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments