Rüyada telsiz telefon görmek

Rüyada telsiz telefon görmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, yeni işlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada telsiz telefon gördüyseniz:

  • Kısa vadeli düşünce yanlış tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada telsiz telefon görmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis telsizi görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına işaret eder.

Rüyada telsizle konuşmak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polis telsizi duymak zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telsiz görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına inanılır.

Rüyada cep telefonunu satmak uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına işaret eder.

Rüyada bir kıza telefon numarası vermek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle telefonda konuşmak düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments