Rüyada temel atmak

Rüyada temel atmak işinin en iyisi olacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada temel atmak gördüyseniz:

  • Gerçek duygularınızı göstermek için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Rüyada eve temel atmak sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cami temeli atmak uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, şeref ve haysiyetin artacağına işarettir.

Rüyada bir evin temelini atmak huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına delalet eder.

Rüyada ev temeli atmak çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada bina temeli atmak çok üzüleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada inşaat temeli atmak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına rivayet eder.

Rüyada temel atmak emeklerinin boşa gideceğine, çalıştığı yerde amir olacağına işaret eder.

Rüyada evin temelini atmak yeni bir hayat kuracağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments