Rüyada babanın uzvunu görmek

Rüyada babanın uzvunu görmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, malını ve parasını kaybedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada babanın uzvunu gördüyseniz:

  • Psikolojik yapınız değişkendir.

Rüyada babasının uzvunu görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanın uzvunu görmek daha fazla para kazanacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine tabir olunur.

Rüyada erkek uzvu yemek işlerinin hemen hallolacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün uzvunu görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, hayata karşı cesaretleneceğine alamet eder.

Rüyada saç uzatmak en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, kısmetlerin artacağına rivayet eder.

Rüyada kol uzatmak borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gül uzatmak sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada el uzatmak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, amacına ulaşabileceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments