Rüyada babasının uzvunu görmek

Rüyada babasının uzvunu görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, şeytana uyacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasının uzvunu gördüyseniz:

  • Size yardım sunan veya belli konularda danışmanlık yapan kişilerin beklentileri farklı olabilir.

Rüyada babasının uzvunu görmek onları koruyup kollayacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanın uzvunu görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına işarettir.

Rüyada ayakları uzatmak iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cem uzan görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek uzvu yalamak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada at uzvu görmek istediği gibi hareket edeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacak uzatmak hiç bilmediği bir işe gireceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine delalettir.

Rüyada uzatma kablosu görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments