Rüyada tırnağının koptuğunu görmek

Rüyada tırnağının koptuğunu görmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, giderileceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada tırnağının koptuğunu gördüyseniz:

  • Nasıl olsa şikayetleriniz hiçbirşeyi etkilemiyor bari kendinize dert etmeyin.

Rüyada temiz tırnak görmek iş değişikliğine gidileceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada başkasının tırnağını kesmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnaklarını dipten kesmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna yorulur.

Rüyada tırnaklarının olmadığını görmek rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine alamet eder.

Rüyada tırnaktan oje çıkarmak uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına işarettir.

Rüyada ojeli erkek tırnağı görmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnak kesen birini görmek müjdeli bir haber alacağına, onlara galip geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çirkin tırnak görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments