Rüyada tünel kazmak

Rüyada tünel kazmak aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, dertlerinin şifasını bulacağına, insanlar arasında yüceleceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada tünel kazmak gördüyseniz:

  • Sizi desteklemek ya da ellerinden geldiğince size yardımcı olmak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada tünel kazmak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine işaret eder.

Rüyada ışıklı tünel görmek hak yemeyeceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada aydınlık tünel görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla tünele girmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine inanılır.

Rüyada tren tüneli görmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada korku tüneli görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına rivayet eder.

Rüyada dar tünelden geçmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine yorulur.

Rüyada tünelden geçtiğini görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments