Rüyada ünlü birine masaj yapmak

Rüyada ünlü birine masaj yapmak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine tabir olunur.

Rüyada ünlü birine masaj yapmak gördüyseniz:

  • Yeni konularla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada ünlü birine masaj yapmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiye masaj yapmak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğe kalp masajı yapmak makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen birine kalp masajı yapmak yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına inanılır.

Rüyada omuza masaj yapmak büyük aşamalar kaydedeceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına delalettir.

Rüyada ölüye masaj yapmak çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada başkasına masaj yapmak hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakana masaj yapmak kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments