Rüyada başbakana masaj yapmak

Rüyada başbakana masaj yapmak sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, fırsatların heba edileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için allah’ın çok büyük yardım edeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, allah katında yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakana masaj yapmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz duygusal aktivitenizde yükselme olacağı gibi çevrenizde bir çok kadın da bulunabilir.

Rüyada başbakana masaj yapmak halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadına masaj yapmak mali olarak küçüleceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir bayana masaj yapmak günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine inanılır.

Rüyada babaya masaj yapmak korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada ünlü birine masaj yapmak uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğine masaj yapmak engellerin aşılacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına işarettir.

Rüyada anneye masaj yapmak mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe masaj yapmak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments