Rüyada ünlü erkek organı görmek

Rüyada ünlü erkek organı görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, planların sarkacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü erkek organı gördüyseniz:

  • Sevgiyle ilgili konularda her istediğinizi yapmanız, olayları istediğiniz gibi yönlendirmeniz mümkündür.

Rüyada ünlü erkek organı görmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada erkek organının kalktığını görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada başkasının erkek organını görmek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanın erkeklik organını görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, başarının düşeceğine işaret eder.

Rüyada kadının erkeklik organı görmek başarıya giden yollarını açacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına yorulur.

Rüyada eşinin erkeklik organı görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına alamet eder.

Rüyada kadının erkek organı görmek sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada erkek tenasül organı görmek başarılarını ispat edeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments