Rüyada üst geçitin yıkıldığını görmek

Rüyada üst geçitin yıkıldığını görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına inanılır.

Rüyada üst geçitin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla iş hayatınızı birbirinize karıştırmamanız gerekiyor.

Rüyada üst geçitin yıkıldığını görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine işarettir.

Rüyada üst geçitten geçmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada üst geçitten düşmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, bir şeyden zarar görmeye delalettir.

Rüyada üst geçit görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada alt geçitten geçmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada askeri geçit görmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada geçit görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar bir geçitten geçmek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments