Rüyada bacağı şiş görmek

Rüyada bacağı şiş görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, şansının kendinden yana olacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada bacağı şiş gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde aşırılıklar problemlere neden olabilir.

Rüyada bacak şişmesi görmek ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine işaret eder.

Rüyada bacağın şiştiğini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarının şiştiğini görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, iyi kısmetleri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacakta şişlik görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına işarettir.

Rüyada bacağının şiştiğini görmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına işarettir.

Rüyada bacağın şişmesini görmek üzüntülerin günden güne artacağına, sağlığını geri kazanacağına inanılır.

Rüyada bacağını şiş görmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacağını şişmiş görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, imkânlarının çoğalacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments