Rüyada bacağının şiştiğini görmek

Rüyada bacağının şiştiğini görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, işinde başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağının şiştiğini gördüyseniz:

  • Fikirlerinize güvenebilir, yaratıcı işler ortaya çıkartabilirsiniz.

Rüyada bacağını şişmiş görmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, zenginliğe rivayet etmektedir.

Rüyada bacaklarda şişlik görmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağının şiştiğini görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine tabir olunur.

Rüyada bacaklarını şişmiş görmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacak şişmesi görmek hayırlı bir haber alınacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına inanılır.

Rüyada bacağı şiş görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Rüyada bacakta şişlik görmek ona kol kanat gereceğine, çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada bacağın şişmesini görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments