Rüyada bacağın morardığını görmek

Rüyada bacağın morardığını görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağın morardığını gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz sayesinde birçok fırsatı aynı anda değerlendirebilirsiniz.

Rüyada bacağının morardığını görmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına işaret eder.

Rüyada bacaklarının morardığını görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada bacağın morardığını görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacakların morardığını görmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacağı morarmak bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada her yerinin morardığını görmek mutlu bir insan olunacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada suratı morarmak yardım edeceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dudağının morardığını görmek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments