Rüyada bacağının morardığını görmek

Rüyada bacağının morardığını görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sayılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, dönülmez yollara gireceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağının morardığını gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalı, yapacağınızı söylediğiniz şeyleri yerine getirmelisiniz.

Rüyada bacağın morardığını görmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına inanılır.

Rüyada bacağının morardığını görmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarının morardığını görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, gönül kapılarını açacağına rivayet eder.

Rüyada bacağı morarmak aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacakların morardığını görmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolları morarmak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, tüm parasını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada ayağı morarmak çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına yorulur.

Rüyada boynu morarmak canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments