Rüyada bacağına krem sürmek

Rüyada bacağına krem sürmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere işaret eder.

Rüyada bacağına krem sürmek gördüyseniz:

  • Olayları gerçekleştirecek olan sizsiniz oturup beklememelisiniz.

Rüyada bacağına krem sürmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağa krem sürmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada kremi sürmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saça krem sürmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına delalet eder.

Rüyada beyaz krem sürmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüze beyaz krem sürmek rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücuda krem sürmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne krem sürmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments