Rüyada üzerinde battaniye görmek

Rüyada üzerinde battaniye görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzerinde battaniye gördüyseniz:

  • Bazı fırsat ya da olanakların yüzünü gösterebileceği zamanlardasınız.

Rüyada battaniye yıkamak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı bebek battaniyesi görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada bordo battaniye görmek hanesindeki rızkın da artacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına inanılır.

Rüyada yırtık battaniye görmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada elektrikli battaniye görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan battaniye görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine inanılır.

Rüyada ölünün üstüne battaniye örtmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına yorulur.

Rüyada üstünde battaniye görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments