Rüyada elektrikli battaniye görmek

Rüyada elektrikli battaniye görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, sevinçli haberlere delalet etmektedir.

Rüyada elektrikli battaniye gördüyseniz:

  • Çünük konuşma yeteneğinizin oldukça düşük olduğu bir zamanı seçtiniz.

Rüyada elektrikli battaniye görmek aynı karşılığı alamayacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni battaniye almak yeni çalışmalar ortaya konacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına delalet eder.

Rüyada battaniyeler görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine işarettir.

Rüyada birinin üstüne battaniye örtmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorgan battaniye görmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah battaniye görmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına işarettir.

Rüyada iple battaniye asmak sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine battaniye örtmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Birsen Eratlar

Rüyamda ölmüş Annem bana misafirliğe geldi ben elektrik li battaniyeyi prizde unutmuşum ve duman çıkmaya başladı ben hemen fişi çıkardım battaniye yanmadı hallettim ve misafir için de alış veriş yapıyordum ve şimdiki evimde değilde başka bir evde gördüm bunların hepsini ruyamdaki ev daha güzel bir evdi