Rüyada uzun koridor görmek

Rüyada uzun koridor görmek mutlu ve sağlıklı olacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun koridor gördüyseniz:

  • Yalnız bazı işler var ki, hemen karar vermeniz gereklidir.

Rüyada uzun koridorlu ev görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun bir koridor görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına alamet eder.

Rüyada uzun bir koridorda yürümek onlara çok bağlı olacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada uzun koridor görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastane koridoru görmek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, maddi zararın büyük olacağına tabir olunur.

Rüyada geniş koridor görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık koridor görmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, elindekini de bitireceğine işaret eder.

Rüyada okul koridoru görmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments