Rüyada okul koridoru görmek

Rüyada okul koridoru görmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, mesleğinde atılım yapacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada okul koridoru gördüyseniz:

  • Bir olasılık olarak da başka bir kadınla ciddi seviyede kavga durumun girebilirsiniz.

Rüyada okul koridoru görmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada okul koridorunda yürümek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine delalet eder.

Rüyada geniş koridor görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar koridor görmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun koridor görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada koridordan geçmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına işaret eder.

Rüyada koridorda yürümek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, para biriktirebileceğine inanılır.

Rüyada beyaz koridor görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, özellikle islamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments