Rüyada uzun pardesü giymek

Rüyada uzun pardesü giymek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun pardesü giymek gördüyseniz:

  • Olayları ne kadar fazla zorlarsanız ya da ne kadar fazla yeni düzenleme yaparsanız, geri dönüş elde etmeniz veya cevap almanız o kadar zor olabilir.

Rüyada uzun pardesü giymek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun siyah pardesü giymek maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına inanılır.

Rüyada uzun parmak görmek çok büyük işler gerçekleştireceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine işarettir.

Rüyada uzun parmak karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine delalettir.

Rüyada yeni pardesü giymek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bordo pardesü giymek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine rivayet eder.

Rüyada mavi pardesü giymek böylece daha büyük adımlar atılacağına, kararlarına saygı duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada krem pardesü giymek mutluluktan havalara uçulacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments