Rüyada uzun parmak

Rüyada uzun parmak gittiği yolda çok başarılı olacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, ağlayacağına, strese gireceğine, çok hayırlı insan olunacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine delalettir.

Rüyada uzun parmak gördüyseniz:

  • Zaten tamamen kontrolu alamamıştınız sonra iyiden iyiye kaybediyorsunuz.

Rüyada uzun parmak aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada uzun siyah pardesü giymek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada uzun parmak görmek makamının tehlikeye gireceğine, tebrik edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun pardesü giymek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının parmağının koptuğunu görmek öz güven kazanacağına, sözleri tutulacağına alamet eder.

Rüyada parmak koparmak elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağına altın yüzük takmak onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğun parmağını kesmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments