Rüyada vücudun morardığını görmek

Rüyada vücudun morardığını görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine yorulur.

Rüyada vücudun morardığını gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girilebilir.

Rüyada vücudun morardığını görmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudu morarmak hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada vücudunun morardığını görmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynunun morardığını görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün morardığını görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada elleri morarmak birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, hasret gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada suratı morarmak artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada gözleri morarmak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments