Rüyada gözleri morarmak

Rüyada gözleri morarmak gözyaşının kuruyacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, rızıksız kalacağına, yaşamını kolaylaştıracağına, birçok engelin aşılacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, hayattan her istediğini alacağına delalet eder.

Rüyada gözleri morarmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızı karışık bir duruma sokma meylindesiniz.

Rüyada gözleri morarmak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına alamet eder.

Rüyada gözü morarmak yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine inanılır.

Rüyada gözünün morardığını görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin gözünün morardığını görmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada morardığını görmek tatsızlıklar çıkacağına, ömrün uzun olmasına yorulmaktadır.

Rüyada ayağının morardığını görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada vücudu morarmak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün morardığını görmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments