Rüyada vücudunda şişlikler görmek

Rüyada vücudunda şişlikler görmek üzüntülerinin son bulacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına işarettir.

Rüyada vücudunda şişlikler gördüyseniz:

  • Hayatınızı karıştırmaya veya sizi tartışmalı ortamlara sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada vücudunun şiştiğini görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada vücutta şişlikler görmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına rivayet eder.

Rüyada vücutta şişlik görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına yorulur.

Rüyada vücudunda şişlik görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunda şişlikler görmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada vücudu şiş görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada şişme havuz görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalettir.

Rüyada sol gözünün şiştiğini görmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments