Rüyada vücudunun şiştiğini görmek

Rüyada vücudunun şiştiğini görmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunun şiştiğini gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerle veya otorite konumundaki kimselerle ilişkileriniz zordur.

Rüyada vücutta şişlikler görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada vücudu şiş görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada vücudunda şişlikler görmek her zaman evlatlarına destek olacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda şişlik görmek şerefe ve izzete, parasal durumun düzeltileceğine inanılır.

Rüyada vücudunun şiştiğini görmek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına delalet eder.

Rüyada vücutta şişlik görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine rivayet eder.

Rüyada karnında şişlik görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına alamet eder.

Rüyada şiş el görmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Merve fındık

Rüyamda vücudumun yarısı şişti ve rüyamda doktora gittiğimde bunun bir tedavisi olmadığını söyledi nefes alamıyordum